Assos

 

 Ambulante Begeleiding


Wat biedt Assos zorg?

 Assos zorg biedt Ambulante begeleiding voor mensen met een wmo indicatie voor ambulante begeleiding


Voor wie?

- U bent 18 jaar of ouder

U heeft een indicatie voor ambulante begeleiding vanuit het wmo van u gemeente.*
* Mocht u nog geen indicatie hebben voor ambulante begeleiding vanuit het WMO maar heeft u wel   begeleiding nodig? dan kan Assos zorg u helpen met het verkrijgen van een indicatie. Neem hiervoor contact op met Assos zorg.


 

Wat voor ambulante begeleiding bied Assos zorg?

Assos zorg bied ambulante begeleiding aan op alle levensdomeinen, tijdens het intake gesprek en de kennismakingfase gaat de ambulante begeleider van Assos zorg samen met de cliënt de hulpvraag vertalen in doelen die vervolgens verwerkt worden in een op maat gemaakte begeleidingsplan die half jaarlijks word geëvalueerd.
Assos zorgt werkt volgens de SMART methodiek wat inhoud dat doelen SMART worden opgesteld in het begeleidingsplan. Hierdoor wordt het mogelijk doelen te meten en vast te stellen of deze behaald zijn.
Daarbij wordt gebruikt gemaakt van de Goal Attainment Scaling (GAS) methode. Het GAS model wordt gebruikt om in evaluaties te meten of doelen behaald zijn. Bij het opstellen van het begeleidingsplan wordt samen met de cliënt vastgesteld wanneer een doel behaald is. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van scores.
De hoeveelheid begeleidingsuren hangt af van de hulpvraag en de indicatie afgegeven door het WMO.